Söker du föreläsare?

Våra föreläsningar har ett grundfokus – Vi vill visa att det inte behöver vara invecklat att utvecklas.

Våra föreläsningar är personliga och vi mixar humor och allvar.

Vårt mål är alltid att ge er en personlig upplevelse och vi utgår alltid från beställarens önskemål. Varje föreläsning är därför unik för just er grupp eller ert företag. I god tid innan föreläsningen går vi tillsammans igenom vad ert mål är med föreläsningen är och vilken grupp som ska lyssna. De föreläsningarna jag presenterar här till nedan är förslag på upplägg som jag jobbar med idag. Vi tittar även på lämplig längd och dag.

Vi ser varje föreläsning som en investering, i pengar förstås men framför allt i din personal.

Att jobba med sitt varumärke är otroligt viktigt i dagens mediebrus. Att få den bästa personal man kan hitta men framför allt att behålla den är en lönande investering.  Att erbjuda utveckling och genom att visa att ni satsar på er personal kan vi garantera att ni stärker ert varumärke som en bra arbetsgivare.

Vill ni ha friskvård och hälsa i ert varumärke?

Hälsa finns oftast med som en röd tråd i våra uppdrag. Att må bra och vara i balans är en grund-förutsättning för att vi ska vara vårt bästa jag. Mitt mål är att varje person i publiken ska känna ett personligt engagemang från min sida. Man ska gärna lämna lokalen med ett leende och en ahakänsla. Jag blandar personliga erfarenheter med  dokumenterad kunskap. Ni får också tips och en massa idéer att jobba vidare med.

Vill ni boka eller bara veta mera, ring mig på +46 721 599 199 eller skicka ett mail till chatrine(at)mavie.se