Mera om Chatrine


Chatrine av Johannes

Min bakgrund:

Jag har en beteendevetenskaplig utbildning. Är undersköterska och har läst 4 årig teknisk utbildning med inriktning maskin. Jag är också licensierad  NLP Coach och Personlig Tränare. Jag har läst ledarskap, projektledning och psykologi på högskolenivå.

Jag har arbetat inom flera olika branscher med elektronik (både som chef och ‘på golvet’). Jag har arbetat inom skolvärlden, med HR, på gym/träningsanläggningar och även en tid på mässor. Jag har flerårig erfarenhet av att jobba med människor med särskilda behov, både inom rehab och som personalledare.

Varför Mavie?

Att föreläsa, inspirera och utveckla är något jag älskar. På mina föreläsningar delar jag med mig av egna erfarenheter, upplevelser blandat med fakta och en hel del humor. Jag bjuder på mig själv och plockar gärna med personliga erfarenheter i föreläsningen.

Min projektledarutbildning hjälper till att hitta struktur i vardag och sitt yrkesliv. När jag jobbar med företag eller event är strukturen ett måste, inga delar får tappas bort.   Struktur, balans och medvetenhet hittar man som en röd tråd i det mesta jag jobbar med.

Att jobba med utveckling både företag och på individ/gruppnivå, som coach, föreläsare och inspiratör men även instruktör är  något jag tycker är underbart. Att få utvecklas, att ha balans och struktur i livet är grunden för välbefinnande. Jag har sett många exempel genom åren hur viktigt det är att ta hand om oss efter de förutsättningarna vi har. Det är därför jag ser nyttan med min breda erfarenhet, att jag har utbildning där jag lärt mig om både kropp och själ.

 

 

Mavie Logga liten

Jag får ibland frågan om namnet på vårt företag, Mavie. Det är franska och betyder Mitt liv och precis som på franskan uttalas det utan e på slutet 🙂