Måndagstanke och vårnervositet

Ni som följer mig på instagram eller Facebook ser ganska ofta ett inlägg med “dagens kontor”. Som ni vet är det ju en blandning av kontor och andra platser som dyker upp. För som konsult jobbar jag på en mängd olika platser. Ibland i skogen, ibland på ett regemente, ibland på ett bygge, ibland i en konferensanläggning och ibland som nu ikväll på ett hotellrum.

IMG_7029I morse rullade jag nämligen in i storstan för lite jobb. IMG_7023Dagen har innehållit en mix av skolriksdag och rehabuppföljning plus ett par samtal på mobilen. En dag som trots teknikstrul blivit riktigt bra.

Nu avslutas dagen vid skrivbordet på hotellrummet med att fila på en spännande utmaning som jag har framför mig. Som ni säkert räknat ut gillar jag utmaningar och den här är tuff. Jag har fått äran att hålla vårtalet på valborgsmässoafton.

IMG_7030Med tanke på att jag faktiskt föreläst rätt många gånger kanske det låter som en baggis att hålla ett vårtal. Men som föreläsare står jag där i min yrkesroll, även när jag tex kör “Lev det liv du väljer” som är ganska personlig. På söndag är det jag, Chatrine, som ska prata och det är lääääskigt. Men jag är stolt som attan för att bli tillfrågad och jag kommer stå där med rak rygg (och lite darriga knän) på söndag kväll och göra mitt bästa för att nå alla med mitt budskap.

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *