Plus och minus

Visst är det ju så att de flesta dagar innehåller både plus och minus. I dag var mitt minus att klockan ringde tidigt och att arbetsdagen innehöll möten mellan 8,15-21,15. Det är klart tufft att vara alert så många timmar. Väderprognosen lovade regn större delen av dagen så jag tog en regnjacka som jag inte trivs jättebra i bara för att vara praktisk. Naturligtvis kom inte en droppe medan jag var utomhus…

Men framåt kvällen kunde jag börja summera in ett gäng plus, tex var 80% av mina möten av en väldigt bra sort och när jag lämnade sista mötet så hade ösregnet hittat till Jönköping. Jippie, jag hade inte tagit regnjackan i onödan.
IMG_0533Nu var jackan helt plötsligt min favoritjacka 🙂 Tänk så olika en kan tycka beroende på omständigheter.

Sen kom jag hem och körde ett sista pass vid datorn. Loggade in på AirBnb för att stämma av inför nya gäster. Vi hyr nämligen ut ett av våra hus över sommaren  via dem. Där hade vi fått två nya omdömen av två fd hyresgäster. Gissa hur glad jag blev för dem?!?

IMG_6982
IMG_6981

 

 

 

 

 

 

 

Det värmer i hjärtegropen av så fina ord och jag är glad över att ha kunnat ge våra hyresgäster en bra upplevelse, både av vår stuga men också av Sverige och Svenskar.

Så – ännu en bra dag summerad av klart flera plus än minus. I morgon är det en ny dag och jag vet redan att den kommer innehålla en hel del som fyller på pluskontot.

Var rädd om dig!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *