Födelsedag

I går var det födelsedag för mig. Jag som älskar allt vad avstämning och mål heter älskar förstås födelsedagar också. En årlig avstämning över ännu ett år av mitt liv.

Det är lätt att tro att jag då förväntar mig ett hejdundrans firande. Men nähädå, så är det inte. Jag vill att min dag ska vara en dag med göromål i lugn och ro. Jag vill ju hinna med att njuta av min årssummering. En av mina födelsedagar har visserligen varit rejält fartfylld och maffig – den gången jag födde barn ?

Så gårdagen avnjöts med sovmorgon, ett antal samtal med ett gäng goa gubbar (också avstämningar) i ett av mina uppdrag. Lite administration också förstås. På lunchtimman passade jag på att plantera om mina tomatplantor och chiliplantor. Jag hann även plantera några av mina ekar, ska bli kul att se vad det blir av dem, träd eller sorkmat ?

IMG_6949FullSizeRender 2FullSizeRender

När sen arbetsdagen var slut njöt jag av en skön pratstund framför kakelugnen med maken och en gemensam tårta.

FullSizeRender

 

Den här dagen – och året – kan nog sammanfattas med tacksamhet ❤️

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Födelsedag

  1. Vilken vacker gammal kakelugn 🙂

    Ha en kanon vecka:)

    Hälsn Maria på Inredningsvis

  2. Chatrine skriver:

    Tack, den används flitigt.
    Önskar dig detsamma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *