Sluta vara rädd!

Jag hör ofta kommentarer i stil med att “det skulle jag gärna göra om inte… ”

Jag är löjligt höjdrädd och jag har haft fobi mot spindlar men förutom det är jag väldigt sällan rädd för något. Just nu är det nya förändringar på gång, nog är det läskigt men jag har aldrig låtit rädsla vara det som styr mina beslut. IMG_6891

Hur funderar du när du ska ta beslut? Vågar du göra det du är sugen på?

Jag är en person som har nära till mina känslor dvs jag är rätt så fjollig. När det gäller större beslut är naturligtvis magkänslan inblandad men framför allt är det värdet som avgör. Dvs är resultatet värt priset, är jobbet värt att göras. Jag gillar att jobba och kan alltid gräva fram lite extra energi från nånstans inifrån om jag behöver – men bara om jag anser att det är värt det.

Så – idag har jag flaggat för att jag inte sitter på en avbytarbänk men kan tänka mig att hoppa på tåget. Nu får jag avvakta lite och se om deras och min station är densamma.

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *