Ovillkorad kärlek

I dag har jag haft en sån där dag – en sån där dag när livet har funderats på. I dag är det nämligen 30 år sen jag började mitt livs viktigaste utbildning. Den där om kärlek, den är både lång och viktig.

I dag är det 30 år sen jag födde en dotter. Folk säger gärna att det finns en mening med allt som händer. Jag kan gärna hålla med om att om det fanns en mening med att hon föddes så var det att lära mig mer om kärlek. Hon lärde mig något otroligt viktigt – ovillkorlig kärlek. Hon lärde mig att det går utmärkt att älska en person så starkt att jag utan att tveka hade gett mitt liv för hennes skull vad hon än gjorde. Hon lärde mig att kärleken kan finnas där även när hon var besvärlig, jobbig, sur, lat osv.
Den sortens kärlek är fantastiskt att få uppleva, särskilt eftersom den var så totalt utan villkor, utan krav på prestation. Kärleken till henne var där, helt självklar och enkel även när hon inte var enkel att tycka om. För det är just det som är grejen, att oavsett vad hon gjorde, vad hon sa så älskade jag henne lika starkt.

Jag är SÅ tacksam för att hon lärde mig det, mitt livs bästa erfarenhet. Men att jag får tillbringa det som skulle varit hennes 30års dag utan henne – det kan jag faktiskt inte se någon som helst mening med. Så den här dagen gör jag som jag brukar – jag håller mig sysselsatt, omger mig med snälla människor och kämpar på.

IMG_6671

Nu tar jag några djupa andetag och låter dagen vara slut. I morgon är en ny dag – en dag som jag tacksamt kommer möta.

14183722_994457274016349_3483311514032094245_n

 

Var rädda om varandra och lämna inget osagt <3

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *