Massplanering

I dag är det mycket i mitt facebookflöde om “fössta tossdan i mass”. Jag är själv ganska kass på småländska men jag älskar dialekter och inte minst den en stor del av min familj pratar.

Det är en ganska skön känsla att vi äntligen är inne i första vårmånaden, inte för att jag ogillar vintern men det är så många roliga grejer på gång. Låg och mös lite i solen och lät tankarna snurra – släppte fram både drömmar och funderingar. Det är skönt att ta sig såna stunder.
Chatrine i solenMars är en både hektisk och rolig jobbmånad – i år är det nog rekord på fläng. Ska hinna jobba i Jönköping, Linköping, Falun, Värnamo, Vetlanda och Malmö plus besöka Karlstad på ett uppdrag – tur att jag gillar både hotell och tågresor 🙂

Att flänga runt är ett ganska vanligt fenomen i konsultvärlden – det passar mig men det går åt ett rejält fokus för varje uppdrag ska naturligtvis få det som krävs.

I dag ägnades förmiddagen åt ett rehabuppdrag, sen ett par timmars planering ang grön rehab, besök på ett spännande företag och efter en trevlig middag fortsatte jobbet med att planera för hållbar besöksverksamhet.
rörigtDet kanske kan verka rörigt dålig humor jag vet men med fokus, stort skrivbord, några års erfarenhet och en hög stresströskel är det inte så rörigt. En bra utbildning i projektledning gör sitt till också 😉

Nu är det dags för den där sköna stunden på kvällen – att kura skymning.

tända ljus

 

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *