Lyckoknep

I dag har jag haft en dag helt full med möten. Det var verkligen bara såna där bra möten, men även en dag med bra möten är jobbig om den är för lång. När jag landade på hemmaplan var det inte läge för att slöa för det fanns mer jobb att göra.
Då är det tur att jag har koll på hur jag ska fylla på med mer energi.
En härligt galen tokdans funkar alltid 🙂 Fullt ös på högtalaren och den där spellistan med massa fart och dunk – 20 min senare var jag pigg som attan igen och med energi som räckte för resten av kvällen. Tur att jag har en tålig make.

dans

För visst vet ni vid det här laget att det faktiskt inte är att ha mycket att göra som är det som krossar er? Det är att aldrig byta tempo, att känna att du inte räcker till, att inte ha rätt förutsättningar eller förväntningar.
I mitt fall hade jag haft en dag med massa hjärnaktivitet – då behöver min kropp riktig fart och jag älskar verkligen att röra på mig till musik.
dans är lyckaEfter den där omgången var energin på topp och resten av jobbet gick också som en dans. Belönar mig själv för en väl utförd måndag med ett gäng boxjumps även om jag inte har någon box på kontoret utan använder en väldigt stabil bänk 🙂

Hur fyller du på energi?

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *