Nytt kapitel – nytt år

Jag har min avstämning och stora årsplanering i september så vad gäller årsskifte känns nyår mer om en mellanlandning.
Men oavsett om det är mellanlandning eller nystart är det ändå en rolig tid. Om jag går runt i sociala medier ser jag många som med glädje stänger om 2016. Många som haft ett skitår helt enkelt. Mitt år har varit bra – två jobbiga händelser, en fin morbror som lämnade oss och min älskade pappa fick tillbringa sitt livs första dagar på sjukhus med punkterad lunga. L minns vi med saknad och många underbara minnen. Pappa har jag bestämt ska fortsätta vara pigg, stark och glad – som vanligt.
img_4755

 

 

 

Men året generellt – för visst måste även jag bjuda på en avstämning – har varit ett bra år.
En härligt vintrig start! Jag gillar verkligen att ha snö på vintern. Ljuset… magiskt!img_2663

 

 

 

Jag har i år haft förmånen att få jobba på flera olika orter. Det har coachats, förelästs, utvecklats mm på några för mig nya arbetsplatser. Mer av det tack!

img_3268img_4991img_6430img_5304

 

 

img_3261

 

 

 

 

 

Jag hade dessutom ett härlig födelsedagsfirande i Paris i april. En skön dag med överraskningar i mängder och skönt lunchstopp i picknickform förstås – det är ju min favorit. Eftersom det var en stor dag för mig – fyllde ju 50 – hade vi en fest för vänner och lite familj på hemmaplan också. Länge sen jag dansat så länge och så mycket. Att gå och lägga sig efter 6 på morgonen pga party var alldeles för länge sen. Jag älskar att fira och att fylla år 🙂

img_3679

 

 

 

 

Mycket tid i skogen har jag också fått i år. Har redan bestämt att jag ska ha mer av den sorten under 2017. Ett par nya terrängskor är beställda och jag ska leta upp nya roliga rundor utanför asfalten är planen.

img_6026 img_6506 img_6586

 

 

 

 

Några resor utomlands blev det förstås också – Paris, Rom, Skagen, Gdansk. Finns nog inget som inspirerar som att resa. När ögat och fötterna möter nya vägar går tankarna i andra banor. 2 resor bokade redan, 2 i planeringstadie än – tror att det blir någon mer under 2017 faktiskt.

img_4928 p1670433 img_5304 p1670424image

 

 

 

 

 

 

 

En väldig massa jobb av den mer fysiska sorten har det också blivit i år. Under 2016 har PTverksamheten fått ligga väldigt lågt av flera anledningar. Tid är en av sakerna.
Här har mycket av det fysiska jobbet utförts – bla har vi kört in 6 ton grus med skottkärra, tjoho 🙂

img_5151 img_5132 img_5098

 

 

 

 

Vi valde att avsluta året på ett sätt som kändes fint. Förutom jobb har vårt fokus varit familjen under 2016. Den tiden som funnits utan jobb har lagts på familj så att avsluta året tillsammans med grunden för vår familj, våra föräldrar kändes toppen.
img_6580

 

 

 

Året startades också på ett himla bra sätt, sovmorgon och brunch av favoritsort – Shakshuka. Perfekt mat om man vill äta något varmt och vill hålla nere på köttet.
img_6584

 

 

 

En skön runda utomhus också förstås – att ge nya året en fin start gör att jag hoppas att nya året ska vara fint mot mig.

Nu är veckan planerad och den ser riktigt bra ut. Faktum är att jag misstänker att 2017 kommer summeras som ett bra år. Jag tror att jag bestämmer mig för det redan nu…

Välkommen 2017!
img_6559

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt kapitel – nytt år

  1. Hanna skriver:

    God fortsättning på det nya året. Hoppas att 2017 blir ännu bättre än 2016.

  2. Chatrine skriver:

    Tack, önskar dig detsamma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *