Vad krävs?

I sociala medier i går hamnade jag framför en rubrik med frågan; vad skulle krävas för att 2017 skulle bli ditt livs bästa år? 
img_6559

Den gick jag sen och funderade lite på, jag har haft väldigt många bra händelser i mitt liv. Det är ju en av fördelarna med att ha levt länge 🙂

Men att sätta rubriken – mitt livs bästa år skulle helt klart kräva en hel del. Spontant räknade jag upp en hel del händelser som jag skulle vilja ha med i ett bästa år. Det finns också några saker som jag skulle vilja ha med jobbmässigt för att 2017 skulle få titeln mitt livs bästa år.

Sen fick jag ett samtal från mina föräldrar, en i vår familj som lämnat oss. Då kändes helt plötsligt mina önskningar om ett bästa år som förmätna. När vi i släkten helt plötsligt saknar en pappa, en farfar, en morfar, en make, en bror, en morbror och farbror. För flera i vår storfamilj blev det här säkert deras värsta år <3
Vi är många som har haft såna år – år när någon som står oss nära försvinner. Det är en helt avskyvärd känsla, oavsett hur och när det händer.

Just därför kommer jag inte ens tänka tanken på att göra 2017 till mitt livs bästa år. Jag tänker fortsätta att låta varje dag räknas. Jag tänker inte göra 2017 till jakten på det perfekta bästa. img_6561

Jag tänker däremot alltid göra mitt bästa, mitt bästa på alla nivåer jag kan.
Jag tänker skratta så ofta jag kan.
Jag tänker kramas så ofta jag kan.
Jag tänker njuta så ofta jag kan.
Jag tänker äta så gott jag kan.
Jag tänker göra mitt bästa i mina olika uppdrag – både privata och professionella.
Jag tänker umgås med så många fina människor jag kan.
Jag tänker sova så gott jag kan.
Jag tänker leva livet fullt ut!

welcome-2017-fireworks

Välkommen 2017 – det ska bli spännande att lära känna dig. 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad krävs?

  1. Linda Assarsson skriver:

    Du tänker så bra, heja dig! Du inspirerar 🙂

  2. Chatrine skriver:

    Tack snälla ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *