Spår av vänlighet

Som jag skrev tidigare i veckan – den här veckan ger mig utmaning – ordentligt. Då är det så härligt när livet överraskar på rätt sätt. Ni vet, ett sånt där möte som jag trodde skulle bli kort och lite formellt men som istället bara öser energi över en. Ett sånt hade jag idag och det innehöll en salig blandning där vi på drygt en timma knöt ihop ett spännande projekt, la grunden till en bilpool och packade goodiebags 🙂
Att de sen hade ett fint budskap på sitt golv gjorde livet lite mer rosa. Ja, rosa är något bra!img_6220

Just de där orden – “ta en paus och stanna här, tänk på  någon du har kär” är något jag lätt kunde relatera till. Jag gör ofta den typen av reflektioner lite nu och då. Det är ju det där som jag tjatar om – balans. När förlusterna varit fler och mer smärtsamma än jag ibland orkar tänka på är det SÅ viktigt att tänka på de som tillförts och de som finns hos mig.

Det är också därför jag vill ge dig något viktigt – en uppmaning och något att tänka på.

img_6227

Det är de där spåren av vänlighet och kärlek som gör skillnad. Det där du gör utan att förvänta dig ett uns av retur.

Det är just pga den värme, de härliga skratten ni delat med mig, den kärlek jag mött idag som gör att jag går in i morgondagen med ett hjärta som är lite mer rustat för dagen än det hade varit utan er. Tack!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i entreprenör. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Spår av vänlighet

  1. Helena skriver:

    Jag sänder många varma kärleksfulla tankar till dig idag, goa du???

  2. Chatrine skriver:

    Tack sötis ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *